English language  Japanese language  Nederlands  

 Tel. 0318-479103

 Email: info@collectcamera.com

checkout || produkten    

 

 

 
Algemeen

Betaling

 

In principe wordt apparatuur geleverd bij vooruitbetaling. Dit kan gebeuren door overschrijving naar mijn bankrekening NL03 RABO 0160125855, t.n.v. Collectcamera, Alexander Verhuellstraat 6, 6717 JB Ede.

 

Verzending onder rembours is ook mogelijk. Bedenkt u wel dat de verzendkosten hoog zijn. Het maximum remboursbedrag is beperkt tot € 1.000,-. Zie hiervoor.
Ik accepteer eveneens Visa en MasterCard. Ik heb daarvoor de volgende informatie nodig:

- naam van de kaart

- nummer op de voorzijde (16 cijfers)

- laatste 3 cijfers van de veiligheidscode op de achterzijde

- expiratie datum

- factuuradres van de kaart (meestal huis- of zakenadres)

Ingeval u met een creditcard wil betalen, volg dan de bestelprocedure door op de knop "Bestellen" te drukken. Aan het einde van deze procedure kunt U een formulier afdrukken. Dit formulier ontvang ik graag ingevuld en ondertekend in de vorm van een scan naar mijn e-mailadres info@colletcamera.com. Mogelijk vraag ik vervolgens aanvullende informatie, zoals kopie van de kaart en/of kopie legitimatiebewijs. Voor kleine bedragen kunt U de creditcardinformatie ook telefonisch doorgeven op 0318-479103.

 

Ik ga zeer zorgvuldig om met creditcard informatie. Zo staat op mijn computer nooit dergelijke informatie en is het archief beveiligd tegen onbevoegd gebruik. Visa en MasterCard geven u natuurlijk ook bescherming tegen frauduleus gebruik van uw kaart.

 

Bij betaling via creditcard wordt de prijs verhoogd met 5% en bij betaling via PayPal met 4%.

 

 

Homepage Produkten Zoeken Alg. info Bestelinfo Inkoop Contact
 

© Collectcamera 2000-2019

  Webdesign by Theo J. de Wit