English language  Japanese language  Nederlands  

 Tel. 0318-479103

 Email: info@collectcamera.com

checkout || produkten    

 

 

 
Algemeen

Garantie

Ik geef 3 maanden garantie op verborgen gebreken, d.w.z. als u constateert dat de apparatuur niet voldoet aan de omschrijving, zoals ik die gegeven heb, dan volgt herstel van het gebrek door een deskundige op mijn kosten. Is volledig herstel binnen een redelijke termijn niet mogelijk, dan volgt restitutie van het volledige bedrag. Mocht u kosten hebben gemaakt, in verband met retourzending, dan vergoed ik die kosten eveneens. Voor apparatuur, ouder dan 15 jaar, geldt de garantie niet voor de normale ouderdomsverschijnselen, zoals sluitertijden, loopwerk, helderheid zoekerbeeld, enz. In de omschrijving van dergelijke artikelen worden deze aspecten zo correct mogelijk omschreven. Hierdoor weet u wat u koopt.

Voor zeldzame verzamelstukken garandeer ik de originaliteit voor een periode van 1 jaar. Bij de levering van dergelijke verzamelstukken wordt een afzonderlijke originaliteitverklaring meegeleverd. Natuurlijk sta ik in voor de originaliteit van het geleverde en kunt u vertrouwen op mijn kennis van de materie.

Ik geef geen garantie op gebreken die worden gemeld buiten de garantieperiode.

Ik ben geen vertegenwoordigend dealer van Leica en Rollei apparatuur. Voor nieuwe apparatuur kan ik daarom niet de fabrieksgarantie geven. De prijs die ik vraag voor nieuwe apparatuur is daarom ook lager dan de prijs die u betaalt bij de officiële dealers.

 

 

 

Homepage Produkten Zoeken Alg. info Bestelinfo Inkoop Contact
 

© Collectcamera 2000-2019

  Webdesign by Theo J. de Wit